20 Baju Pengantin Malaysia Terbaru

Posted on

Baju Pengantin Malaysia – Pada malam sebelum majlis perkahwinan sudah tentu adalah tempoh yang paling tertekan untuk pengantin perempuan dan pengantin lelaki walaupun sudah tentu juga masa yang gembira. Salah satu perkara yang mengasyikkan ramai yang menyediakan gaun pengantin moden termasuk gaun pengantin muslim untuk dipakai sekiranya raja dan ratu hari untuk pasangan suami isteri Islam tentu. Anda akan lama dahulu mencari model yang sesuai dikenakan, bukan? Dengan begitu banyak pilihan yang baik dalam pelbagai majalah fesyen atau laman web tentang perkahwinan boleh menjadi bahawa anda akan menjadi lebih keliru pilihan. Mudah-mudahan model inspirasi perkahwinan berpakaian selebriti berikut boleh membantu anda.

Terkini Baju Pengantin Malaysia

Moden, elegan dan seksi. Tiga anda mendapat gambaran ini akan serentak setelah memilih model high-celah untuk pakaian perkahwinan di Bahagiamu itu. Celah pada aksen skirt pakaian ini akan membuat anda kelihatan seperti Hollywood permaidani merah pada hari perkahwinan anda. Selepas berjaya menjadi satu trend fesyen pada tahun 2014 dan digunakan pelakon Hollywood beberapa kali, Top Tanaman juga berwarna trend pakaian perkahwinan 2015.
Kesan kuat seksi dan bergaya, tanaman utama untuk menjadi salah satu trend mempopularkan pakaian perkahwinan pereka kelas Theia, Carolina Herrera, Monique Lhuillier dan Reem Acra untuk pengantin perempuan berkahwin tahun depan.

Pakaian aloi Islam dengan konsep perkahwinan untuk memberikan rasa yang suci dan kebijaksanaan dan pasti kagum anggun dan cantik. Tidak jarang, ramai orang memilih pakaian Islam pengantin perempuan untuk penerimaan majlis perkahwinan. Selain mempunyai ciri-ciri agama, umat Islam terkini model gaun pengantin juga telah menjadi trend yang banyak model di majlis perkahwinan.

Incoming search terms:

Leave a Reply